Lønn for strevet!

24.03.2014
18:14

Hei! I dag fikk jeg tilbake en av innleveringene og jeg fikk A! :-D superfornøyd! Da fikk jeg endelig lønn for alle de timene jeg har tilbrakt på biblioteket i det siste! I tillegg gir det meg jo mer motivasjon til å fortsette å jobbe, nå på slutten av semesteret er jo motivsjonen ikke helt på topp, men nå fikk jeg drivkraften til å fullføre og gi alt de neste ukene! I tillegg er det jo bare 11 dager igjen til påske, og det skal bli så sinnsykt deilig å komme seg litt bort fra den lille hybelen min her borte... Akkurat nå er kjøleskapet bokstavligtalt tomt, det eneste jeg har å spise er frokostblanding, men det hjelper jo ikke så veldig når jeg ikke har melk... Heldigvis var det noen andre som hadde melk så da stjal jeg litt fra dem... Jeg får gå å handle i morgen tidlig, for i kveld skal jeg og Tonje nemlig spise på puben så da trenger jeg ikke tenke på middag i dag hvert fall... Jeg har allerede lagd ønskeliste over maten jeg vil ha når jeg kommer hjem, så det blir deilig! I tillegg tror jeg mamma savner meg en del også, så det blir ekstra koselig <3 også skal jeg jo få se katten min Rio igjen også, det er kanskje han jeg har savnet mest here nede, bare se på den lubne, søte lille pusen!
Dette bildet er kanskje et år gammelt, men synes det er så koselig bilde <3

#lønn #for #strevet #karakterer #A #påske #vår #hjem #norge #england #utveksling #student #nedtelling #mat #savn #drømmer #katt #pus #husdyr

1 kommentar

Thea 27.03.2014 13:33
Så nydelig han er :)
Caroline 27.03.2014 22:17
Jaaa <3 jeg smelter i hvert fall helt!

Skriv en ny kommentar

Caroline 19, Nes i Akershus
Hei! Jeg er en jente på 19år som for tiden studerer Kriminologi i England. På denne bloggen vil dere få lese om det å være utvekslingsstudent, om oppturer og nedturer og litt om hverdagen min her nede!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits