Sol og grilling

16.03.2014
21:01

Hei! Nå har jeg nettopp kommet inn etter å ha vært ute stort sett hele dagen! Det har vært strålende sol, vindstille og 20 grader, så det måtte utnyttes til det fulleste, derfor bestemte jeg, silje, tonje og charlie oss for å gå ned til sentrum og kjøpe en engangsgrill! Deretter fikk vi med oss resten av naboene og hadde piknikk utenfor!
Etter grillingen bestemte vi oss for å spille litt fotball og det endte desverre ikke så bra, jeg klarte å skli på asfalten og knuste ned i asfalten, det gikk så fort og var så uventet så jeg lå helt langflat, jeg ender nok opp med et par kraftige blåmerker i morgen... men det var gøy så lenge det varte ;-)

Men dagen er langt fra over enda, om en times tid er det karaoke kveld på puben igjen, så det må jeg jo få med meg! Er egentlig litt trøtt, men jeg lovte Holly å bli med så da kan jeg ikke trekke meg i siste liten...
#søndag #sol #varme #mars #grilling #piknikk #england #utveksling #student #vår #helg #pub #karaoke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline 19, Nes i Akershus
Hei! Jeg er en jente på 19år som for tiden studerer Kriminologi i England. På denne bloggen vil dere få lese om det å være utvekslingsstudent, om oppturer og nedturer og litt om hverdagen min her nede!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits