Spring <3

04.03.2014
14:02

Hei! Nå har jeg endelig fått sagt opp treningsmedlemskapet mitt, jeg bruker det rett og slett for sjeldent i tillegg til at jeg snart skal tilbake til Norge igjen, så da måtte jeg ha sagt det opp uansett... Men nå som det går mot vår og varme blir det generelt mye lettere å holde seg i fysisk aktivitet. På vinteren holder jeg meg helst innendørs og tar bussen dersom jeg skal noe, men sånn som idag var det strålende sol og varmt i været og da var det bare å finne frem joggeskoene og komme seg avgårde. 

Jeg snakket med Solveig i dag også, en av mine nærmeste venninner fra klassen min på videregående og nå har hun og Andrea bestilt billetter og kommer for å besøke meg i slutten av Mai! Åh, som jeg gleder meg, det kommer til å bli en koselig avslutning på året mitt her nede <3 I tillegg kan vi jo dra hjem igjen sammen fordi da er jeg jo ferdig med alle eksamener og sånt, og jeg kommer jo mest sannsynlig til å ha med meg et ganske stort flyttelass, så det å ha litt bærehjelp er ingen dum ide ;)

 Men på vei ned til sentrum i dag gikk jeg forbi noen skikkelig merkelige trær, de så nesten ikke ekte ut, men de var jo åpenbart det da... Bare se på formen på de, og at det vokser blader på stammen... mulig jeg er litt sær, men jeg synes i hvert fall de var fasinerende... 

Sånne trær tror jeg i hvert fall ikke jeg har sett i Norge før... Men nå skal jeg se meg en episode av dexter før jeg skal bli med Silje og Holly ned til sentrum for å se på at de tar piercinger, hvis de ikke feiger ut da selvfølgelig... 

#natur #trær #skog #england #utveksling #student #trening #venner #besøk #vår #varme #sol 

1 kommentar

Alexandra 04.03.2014 17:42
såpen du er
Caroline 04.03.2014 18:53
Alexandra: takk <3

Skriv en ny kommentar

Caroline 19, Nes i Akershus
Hei! Jeg er en jente på 19år som for tiden studerer Kriminologi i England. På denne bloggen vil dere få lese om det å være utvekslingsstudent, om oppturer og nedturer og litt om hverdagen min her nede!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits