Lørdagsmarked i Winchester!

01.03.2014
19:31

Det jeg elsker med england er at de har så utrolig koselige markeder, der du kan finne alt fra interiør og vesker til ferske, lokale matvarer... det var så deilig å få seg litt frisk luft og faktisk være litt ute i sollys i dag etter så mange dager innesperret på biblioteket... siden det var lørdag klarte jeg ikke å dy meg fra å gå innom chiabatta grillen og kjøpe meg en baguett, de er såå gode og kun ferske råvarer!

Mamma hadde gått amok dersom hun hadde vært her i dag, hun elsker alt sånn krimskrams, heldigvis har jeg ikke arvet det genet ;-)

Det var til og med en flammekaster der nede i dag, så kult, jeg synes det er skikkelig synd vi ikke har mer av sånt i Norge...

Påskeliljene sto til og med i blomst her i dag, skulle bare ønske vi kunne merke vårværet litt mer på temperaturen også, men det blåser så fælt at det er ganske kaldt... men jeg får vel ikke klage, sikkert bedre enn været dere har hjemme i Norge...

Så nå får jeg snart gå ned og lage meg litt middag... så dere får nyte resten av lørdagskvelden dere også!
#helg #lørdag #mat #marked #winchester #england #utveksling #student #sol #solskinn #vår #varme

1 kommentar

kaikaxx 01.03.2014 19:34
Så fine bilder :)
Caroline 01.03.2014 20:31
takk! :-)

Skriv en ny kommentar

Caroline 19, Nes i Akershus
Hei! Jeg er en jente på 19år som for tiden studerer Kriminologi i England. På denne bloggen vil dere få lese om det å være utvekslingsstudent, om oppturer og nedturer og litt om hverdagen min her nede!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits