Alene igjen...

18.02.2014
19:58

Nå sitter jeg her alene på hybelen og alt besøk har dratt, alltid litt trist og ensomt når man har hatt så mye folk rundt seg så lenge også plutselig reiser alle og man blir sittende igjen alene... Det blir spesielt tungt når man egentlig kunne tenkt seg å bare dratt selv også, jeg trives jo veldig godt her i England, men får jo en del hjemlengsel når familien min drar hjem igjen uten meg... Men helsigvis er de jeg bor sammen med utrolig hyggelige og støttende, så jeg tenkte kanskje å bli med en liten tur på puben senere kveld, men vi får se hva som blir mest fristende... Ellers har dagen egentlig vært ganske fin og jeg tok toget med mamma til southampton der hun skulle ta toget videre til flyplassen... Før hun dro var vi en tur på puben og spiste og der har de så utrolig god mat, hvis dere noengang drar til england bør dere finne dere en lokal pub og spise lunsj eller noe, virkelig å anbefale... Ellers er det på tide at jeg begynner på diett eller i hvert fall får et sunnere kosthold fordi det har vært veldig mye usunt i det siste og jeg føler jeg har lagt på meg. Så nå er det bort med alle søtsaker og inn med havregrøt igjen!

Her var noen ikke fullt så gode bilder fra måltidet vårt på puben før mamma reiste idag...

Og her satt jeg på toget tilbake til winchester etter å ha fulgt mamma til Southampton, litt trist der og da, men jeg kunne jo ikke ha henne her for alltid...

Også et lite bilde fra utsiden av hybelen jeg bor i...
#hybel #utveksling #student #pub #mat #hjemlengsel #familie #england #tirsdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline 19, Nes i Akershus
Hei! Jeg er en jente på 19år som for tiden studerer Kriminologi i England. På denne bloggen vil dere få lese om det å være utvekslingsstudent, om oppturer og nedturer og litt om hverdagen min her nede!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits