Besøk hjemmefra <3

09.02.2014
16:15

Hei! Sent i går kveld kom lillesøsteren min Mina på besøk, så det var superkoselig, siden vi ikke får sett hverandre så ofte lenger... det er det som egentlig er det tristeste med å flytte ut, at alle de menneskene man ser daglig, ser man plutselig bare et par ganger i halvåret... men, det gjør jo også at man faktisk rekker og savne dem også, ikke bare gå å irritere seg over hverandre... siden det var litt sent å begynne å lage noe mat når mina kom i går kveld, bestemte vi oss for å være superusunne og gikk på McDonald's <3 ferdigmat er mye mer tilgjengelig her i England, her kan man bestille stort sett alt på døra, så jeg prøver å ikke kjøpe sånt så altfor ofte, men en gang i blandt må være lov!

Så i dag har vi vært en liten tur nede i Winchester og brukt litt for mye penger... alt er så billig her nede og da blir det så utrolig fristende å kjøpe masse, selv om jeg egentlig har alt jeg trenger og litt til...

Her ser dere Mina foran porten ned til Winchester sentrum, jeg synes den er så fin og gir byen et litt mer gammeldags preg... det er iskaldt her for tiden, selv om det forsåvidt ser varmt ut på bildene, det blåser så fælt og vinden går rett igjennom alle lagene med klær... men det begynner nok å bli bedre om en måneds tid... så nå er tøflene og kosebuksa tatt på og vi har nettopp sett ferdig siste episode av dexter :-)

#hverdag #student #utveksling #england #shopping #winchester

Ingen kommentarer

Kristine! 09.02.2014 20:35
Å spise litt usunt går sikkert bra, alt med måte. Det er sant som du sier, at når man ikke har sett noen på lenge så får man ekstra god tid til å savne dem man er glad i mye :) Du og søstren din ligner veldig på hverandre :D

Skriv en ny kommentar

Caroline 19, Nes i Akershus
Hei! Jeg er en jente på 19år som for tiden studerer Kriminologi i England. På denne bloggen vil dere få lese om det å være utvekslingsstudent, om oppturer og nedturer og litt om hverdagen min her nede!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits